2019. május 19. Ivó, Milán
Mondja el véleményét az MVK-ról!
minap.hu
|
2018. november 15. 12:25
|
frissítve: 2018. november 16. 10:39
Az MVK csütörtökön tette közzé online kérdőívét, melyben az utasok igényeit, elvárásait mérik fel, illetve a helyi közlekedéssel kapcsolatos véleményükről is nyilatkozhatnak a felmérést kitöltők.

mvk_busz.jpg

A Miskolc Városi Közlekedési Zrt. számít utasainak véleményére. A vállalat november 15-én tette közzé online kérdőívét, hogy még jobban megismerje utasainak igényeit, elvárásait, illetve a helyi közlekedéssel kapcsolatos véleményeket. A kérdőív kizárólag online érhető el az MVK facebook oldaláról vagy honlapján.

A vállalat részéről tudatos az online tér használata, hiszen már 2015-ben mind a 31 új Skoda villamoson díjmentesen lehetett internetezni, majd a 2016-ban vásárolt 75 darab új CNG autóbuszon is bevezettük a free WIFI szolgáltatást. A megállóhelyi LED kijelzős, valós idejű utastájékoztatás mellett fent van a város közösségi közlekedése a Google adatbázisban is, és a vállalat saját fejlesztésű eszközein is megtervezhető az utazás - tájékoztatta portálunkat a Miskolc Városi Közlekedési Zrt. - Ma már Miskolc közösségi közlekedést adó teljes járműflottáján elérhető a free WIFI szolgáltatás, így akár utazás közben is kitölthető a kérdőív, amelyben választ várnak – többek között – a járművek kényelmével, tisztaságával, vagy a csatlakozásokkal kapcsolatban, de várjuk az utasok tapasztalatait, javaslatait, észrevételeit is. A kérdőív eredményét a közeljövőben szolgáltatásfejlesztéseinél használja az MVK Zrt - zárja közleményét az MVK.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat