2019. május 25. Orbán
Most már egy új helyen is megvásárolható a mindennapi kenyér (Képgalériával)
Miskolc Televízió/minap.hu
|
2018. október 26. 14:41
|
frissítve: 2018. október 29. 11:44
Ráadásul több mint harminc féléből választhatnak a miskolciak. A Centrum mögött megnyílt új pékség az ország keleti felében, elsőként Miskolcon jelent meg, de a tervek között további üzletek nyitása is szerepel.

Nem csupán a mindennapi kenyeret, azt az üzletet is megáldották pénteken, ami most nyílt a Centrum mögött. A pékség igazi közösségi hely, olyan, amilyen még Miskolcon eddig nem volt Juhász Ferenc, a Príma Pék Miskolc üzlettulajdonosa szerint.

prima_pekseg_181026_ja_52.jpg

– Olyan dolgot szerettem volna Miskolcra hozni, ami idáig nem volt; ilyen választékkal, ilyen minőségben, ráadásul egy kávézóval összekötve és egy pici cukrászdával kibővítve úgy gondolom, hogy jelenleg a városban nincs ilyen pékség – mutatott rá.

prima_pekseg_181026_ja_3.jpg

A Príma Pékség Miskolc egy száz százalékig magyar tulajdonban lévő hálózat újabb boltja, Kelet-Magyarországon elsőként Miskolcon. Bába József tulajdonos elmondta, mindig arra törekedtek, hogy a pékáruban is az egészséges termékeket tegyék a vásárlóik asztalára.

prima_pekseg_181026_ja_7.jpg

– Rengeteg olyan termékünk van, mint például a rozskenyér, amit szeretnénk megkedveltetni a miskolciakkal – tette hozzá.

A polcokon több mint harminc kenyérfajta várja a miskolciakat. Természetesen a kedvelt fehér kenyér is, de minden a legkiválóbb, egészséges alapanyagokból készült. A pékség megnyitásával egy újabb kisvállalkozó talált otthonra Miskolcon. Kiss János alpolgármester, a belváros önkormányzati képviselője elmondta, Miskolc gazdasága az idei első félévben mintegy 5,5 százalékkal nőtt.

prima_pekseg_181026_ja_31.jpg

– Ez azt mutatja, hogy tartjuk a lépést az országos növekedéssel, sőt egy kicsivel meg is haladjuk azt. Ez pedig mindenkinek új lendületet adhat, hitet abban a tekintetben, hogy érdemes Miskolcon befektetni – emelte ki az alpolgármester.

A frissen megnyílt boltban a kenyerek mellett több mint száz pékáruból választhatnak a miskolciak. A tulajdonos tervei szerint hamarosan új termék is lesz, és már a következő bolt megnyitásán is gondolkoznak: a sétáló utcán tervezik megnyitni a második miskolci üzletet.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat