2020. június 03. Klotild
Övék a jövő – újabb fiatalok váltak profivá Diósgyőrben
dvtk.eu
|
2015. július 13. 14:49
|
frissítve: 2015. július 14. 11:03
Aláírta élete első profi szerződését Diósgyőrben Fazekas Máté és Lakatos László. Mindketten megfordultak már az utánpótlás-válogatottakban, és mind a ketten nagyon keményen dolgoztak azért, hogy profinak mondhassák magukat.

  Fazekas Máté gyerekkora óta a DVTK labdarúgója, Lakatos László három évvel ez előtt csatlakozott a klubhoz. A srácok jelenleg Vitelki Zoltán edzéseit látogatják, a következő bajnokságban az U19-es csapatban bizonyíthatnak – tájékoztatott a dvtk.eu.

– Két olyan fiatalember kapott most szerződést, akik az utánpótlásunkban dolgozó szakemberek szerint korosztályukban a legjobbak közé tartoznak – mondta el Árki Gábor, a DVTK sportigazgatója. – Mind a ketten többször szerepeltek már a korosztályos válogatottakban. Előttük a jövő, csak rajtuk múlik, milyen karriert futnak majd be. Mi a magunk részéről minden segítséget megadunk nekik ahhoz, hogy a legmagasabb szinten is megmutathassák tudásukat.

lakatos_laszlo_fazekas_mate_dvtk.jpg

Forrás: dvtk.eu/Szabó Gábor

– Azzal, hogy a nevelőegyesületemben és a kedvenc csapatomban kaptam szerződést, egy álom vált valóra – mondta el Fazekas Máté. – Szeretném megköszönni az eddigi edzőimnek, hiszen nélkülük ez nem sikerülhetett volna. Köszönöm a vezetőségnek a bizalmat, igyekszem majd meghálálni. Hajrá Diósgyőr!

– Hálás vagyok én is az edzőimnek, akik nagyon sokat segítettek és foglalkoztak velem az elmúlt három évben – tette hozzá Lakatos László. – Rengeteget köszönhetek ennek a klubnak, bízom abban, hogy hamarosan vissza tudok majd adni valamennyit abból, amit itt kaptam.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat