2019. november 13. Szilvia
Rászoruló családokon segít a miskolci bodybuilding csapat
minap.hu
|
2018. december 14. 17:26
|
frissítve: 2018. december 16. 19:59
„Ajándékozz Karácsonyt!” címmel szervezi meg idei jótékonysági rendezvényét a Miskolc Bodybuilding Team Sportegyesület.

A miskolci sportcsapat első jótékonysági rendezvényén az M5-ös autópályán történt tragikus balesetben megsérül fiatal rendőrnő rehabilitációjának megsegítésére gyűjtött. Idén olyan hátrányos helyzetű, kisgyermekes családoknak szeretnének segíteni, akik anyagi helyzetük miatt nem engedhetik meg maguknak, hogy egy csodásan feldíszített karácsonyfa mellett tölthessék a szentestét.

A sportolók akciójukban arra kérnek mindenkit, amennyiben vannak már nem használt karácsonyi díszeik, december 20-ig vigyék be azokat a miskolci Cutler Fitnessbe. Várják továbbá fenyőfák felajánlását is. Az így összegyűjtött adományokból karácsonyfákat készítenek és a csapat tagjai eljuttatják azokat a rászoruló családok részére.

Bukovenszki Gábor, a sportegyesület elnöke arra kéri a más sportágak képviselőit is, a sport összetartó erejének erősítéseként, hogy csatlakozzanak a kezdeményezéshez, hogy minél több családnak juttathassák el a karácsony örömét. Fenyőfa-felajánlással kapcsolatban Bukovenszki Gábor egyesületi elnököt lehet keresni a 06-70/611-19-56-os telefonszámon.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat