2019. március 18. Sándor, Ede
Sokat fog sütni a Nap pénteken, de hideg lesz
minap.hu
|
2019. január 10. 19:34
|
frissítve: 2019. január 11. 15:06
Pénteken sok napsütés, a hétvégén inkább erősen felhős ég várható, havas esővel, esővel. Hidegfronti hatás van térségünkben.

Az éjjeli órákban derült vagy gyengén felhős lesz az ég, csapadékra nem kell számítani. Az északi szél helyenként megélénkül, a Bodrogközben és a Hernád-mentén megerősödik. Reggelre általában -9 fokig csökken a hőmérséklet – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat Miskolci Veszélyjelző és Szolgáltató Iroda előrejelzésében.

Pénteken napközben változóan felhős idő várható több órás napsütéssel. Csapadék nem valószínű. Az északi szél időnként megélénkül. Délutánra -3 fokig emelkedik a hőmérséklet.

Hidegfronti hatás van térségünkben.

A hétvégén változékony időre van kilátás. Átmeneti felszakadozások mellett gyakran lesz erősen felhős az ég. Szombaton egyre kevesebb helyen, vasárnap ismét többfelé számítani lehet csapadékra: a havat havas eső, néhol eső váltja fel. A jövő hét első felében elszórtan lehet zápor, hózápor. A nyugatias szelet erős, helyenként viharos lökések kísérik. Kissé mérséklődik az éjszakai lehűlés és erősödik a nappali felmelegedés, főként hétfőn számíthatunk enyhe időre.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat