2019. március 20. Klaudia
Szerzetes kísértetét fotózta le egy tinilány (Helyszíni fotóval!)
nlcafe.hu
|
2018. augusztus 10. 10:37
|
frissítve: 2018. augusztus 11. 12:10
Hátborzongató alakot fotózott le egy walesi apátságnál egy tinilány, teljesen gyanútlanul. Csak lőtte egymás után az éjszakai képeket, és otthon vette észre, hogy kit sikerült megörökítenie.

szellem.jpg

Forrás: Caters News

A 19 éves Rosie Boulton éjszakai túrán vett részt a barátaival a templomnál. Elmondása szerint rejtélyes fénygömböket ugyan már látott korábban is, de olyan élményben még nem volt része, mint amit az apátságnál tapasztalt.

szellem2.jpg

Forrás: Caters News

„Az éjszakai kirándulás elején még jól éreztem magam, de volt egy olyan hely a templomnál, ami elég kísértetiesnek tűnt. Olyan érzés volt bennünk, mintha valaki felénk tartana, megijedtünk és gyorsan kiszaladtunk. Fogalmam sem volt a kísértetről, amíg haza nem értem, és vissza nem néztem a fotóimat. Ott volt a képemen! Nagyon megrémített, azonnal felhívtam a barátaimat, és elmeséltem nekik, mit fotóztam” – mondta el Rosei, akinek a felvételén jól kivehető egy kámzsás alak.

A monmouthshire-i Tintern apátság Wales legjelentősebb és leggazdagabb apátsága, cisztercita szerzetesek alapították 1131-ben. A templomban és környékén már többen is látták szerzetesek kísértetét, illetve más, hasonlóan kísértetszerű lényeket.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat