2019. október 16. Gál
Szombat este tömegeket vonzott a Kilátó elé a Quimby
Muntyán Bernadett
|
2018. május 22. 11:37
|
frissítve: 2018. május 24. 15:12
A Borangolás utolsó éjszakáján zsúfolásig megtelt az Avasi Kilátó színpada előtti liget. Hál' Istennek ezt az éjszakát megúsztuk szárazon – már, ami az esőt illeti –, így nem csoda, hogy a közönség ellepte Miskolc hegycsúcsát. Szombat este, még mielőtt színpadra lépett volna a Quimby, néhány mondatra elcsíptük Kiss Tibit és Balanyi Szilárdot.

quimby_betti.jpg

Szilárd: Idefelé a buszban pont arról beszélgettünk, mikor játszottunk Miskolcon utoljára, és milyen remek bulik voltak itt régen. Nagyon jó bulik voltak, legtöbbször a Miskolci Egyetemi Napokra hívtak minket.

Tibi: Miskolc elég régóta benne van abban a bizonyos szórásban, ahová a Qiumbyvel járunk fellépni. Szeretünk ide járni, jó bulik szoktak itt lenni.

Milyen emlékeitek vannak Miskolcról?

Tibi: Rengeteg élményünk van Miskolcról, de jelenleg ezek az emlékek, akár a kedvesek, akár a kevésbé kedvesek, sem elmondhatóak, hiszen ezek általában 18 karikás emlékek. De ez alapvetően jót jelent ebben a műfajban.

Ha már Borangolás, ti hogy álltok a borral?

Szilárd: Otthon kóstolgatok borokat a barátaimmal, de kifejezetten borkóstolásra nem járok. Viszont szeretem a vörös, száraz bort, abból is inkább a Merlot-típusút. A fehér bort inkább fröccsnek iszom.

Tibi: Figyelj, mi játszunk káposzta-, kolbász-, rétes-, borfesztiválon, szóval igazából mindenevő a zenekar. Van közöttünk egy vegetáriánus, tehát nagyjából elpusztítunk mindent, ami elénk kerül. De persze már csak óvatosan, mert nem vagyunk már 20 évesek.

avasi_borangolas_-_szombat_este_20180519_bl_025_web.jpg

Maradtok itt az este további részében Miskolcon, a Borangoláson, vagy egyből mentek tovább?

Szilárd: Egy pici időt biztos, hogy eltöltünk itt.

Jövőbeni terveitekről meséltek nekünk egy picit?

Szilárd: Készülőben van egy új klip az Árnyék a szoba falán című dalunkhoz, ami állítólag már a vágóasztalon van – legalábbis ezt mondják a menedzserek. Én hiszek nekik.

avasi_borangolas_-_szombat_este_20180519_bl_022_web.jpg

Tibi: Készülünk különleges műsorokkal is, mint például az Óbuda Danubia Zenekarral közös Class &Roll elnevezésű produkció, ahol egy nagyon komoly szimfonikus zenekarral karöltve lépünk színpadra. Aztán megyünk Horvátországba is játszani, és természetesen elindult nálunk is a szezon, így kezdjük most már beolajozni a szekeret és hasítjuk a kilométereket.  

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat