2024. július 20. Illés
Cserbenhagyó okozta tegnap a balesetet Mezőkeresztesnél
minap.hu
|
2015. június 03. 09:29
|
frissítve: 2015. június 03. 09:29
Szabolcsi rendőrök fogták el a feltételezett elkövetőt a helyszíntől öt kilométerre, egy kitört kerekű autóban.

  Mint a minap.hu is beszámolt róla, kedd délután az M3-as autópálya 138. kilométerszelvényében eddig tisztázatlan körülmények között egy Nyíregyháza felé tartó személygépjármű a szalagkorlátnak ütközött. A jármű a belső korlátot átszakította, és a Budapest felé tartó pályatesten állt meg. Az elsődleges adatok szerint a balesetben egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett.

A helyszíni szemle során a rendőrök megállapították, hogy a baleset egy másik autós által előidézett veszélyhelyzetnek volt köszönhető, akit a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a helyszíntől öt kilométerre fogtak el, és vontak intézkedés alá.

A kitört kerekű kistehergépkocsival veszteglő V. Dávid, 29 éves tatai lakos elfogásakor szemmel láthatóan ittas állapotban volt, azért a járőrök vér- és vizelet mintavétel céljából előállították. A férfival szemben a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása és más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indít büntetőeljárást.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat