2024. július 21. Dániel, Daniella
Babakocsis tolvajok és cipőlovasítók – a hétfő nem az ő napjuk volt Miskolcon
minap.hu
|
2015. augusztus 11. 10:32
|
frissítve: 2015. augusztus 12. 16:09
Cipőtolvajokat és babakocsis árukihordókat is sikerült tetten érniük, illetve elfogniuk a rendőröknek Miskolcon. Augusztus 10-én több szabálysértési esetet is felvonultat a megyei rendőrségi mérleg.

Egy háromfős társaság egy miskolci élelmiszerboltot szemelt ki arra, hogy lopjon. Ehhez nem kosarat, hanem egy babakocsit használtak. Ebbe rakták bele a különféle termékeket, amiket fizetés nélkül szerettek volna kivinni az üzletből. A bolt biztonsági őre azonban tetten érte őket, majd értesítette a rendőrséget. Tulajdon elleni szabálysértés miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság K. Karina 18 éves, S. Gréta 25 éves és Cs. Liza 24 éves helyi lakosokkal szemben. A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

Egy cipőbolt és egy illatszerbolt volt a célpontja annak a két nőnek, akik illatszerekkel és cipővel szerettek volna fizetés nélkül hazatérni. Nekik sem volt szerencséjük. M. Andrea 40 éves és A. Margit 46 éves helyi lakosokat a rendőrök ugyancsak szabálysértési őrizetbe vették. 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

 

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat