2024. április 30. Katalin, Kitti
Két hét alatt két premier a Miskolci Nemzeti Színházban
Farkas Ildikó/minap.hu
|
2015. október 10. 15:04
|
frissítve: 2015. október 12. 13:42
Egy csók és más semmi és Pillantás a hídról – egy zenés komédia és egy színmű is látható lesz a színházban az elkövetkező hetekben.

Az Egy csók és más semmi két előbemutatóját a nyáron már láthatta a miskolci közönség.

csok_slider1433408408.jpg

Forrás: mnsz.hu

- Elég nehéz feladatunk akadt – mondja Szőcs Artur rendező. A forgószínpadra ugyanis egy élő zenekart rakunk, és még díszletre is szükségünk volt, a darab ugyanis három helyszínen játszódik. Van egy ügyvédi iroda, egy szálloda étterme egy hall, és a tárgyalóterem. De azt hiszem mindent sikerült megoldani és ott van velünk a zenekar is.

Arthur Miller Pillantás a hídról darabját Lukáts Andor rendezte és a színmű főszereplője Varga Zoltán Jászai Mari-díjas színművész. Egy dokkmunkást alakít, aki beleszeret a nevelt lányába.

slider_pillantasjo1442914518.jpg

Forrás: mnsz.hu

- Ez már önmagában egy nagyon komoly színészi kihívást sejtet – mondja a szerep kapcsán Varga Zoltán színművész. Nem azt mondom, hogy nagyon nehéz küzdelem volt ez, azt gondolom, hogy színészileg éltem már annyit, hogy ehhez megtaláltam a megfelelő gondolati és lelki tartalmakat.

A Pillantás a hídról darab bemutatóját október 16-án a Kamaraszínházban, az Egy csók és más semmi zenés komédiát 22-én a Nagyszínházban láthatják majd a nézők.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat