2024. augusztus 24. Bertalan
Előbb napos, aztán csapadékos, hideg idő jön
minap.hu
|
2015. november 16. 15:39
|
frissítve: 2015. november 17. 15:27
Erős nyugati áramlással egymást érő frontok vonulnak térségünk fölött. Eleinte enyhe, szárazabb levegő érkezik térségünkbe, de kedden már nedvesebb léghullám ér el bennünket.

    Éjjel eleinte többnyire erősen felhős lesz az ég, majd felszakadozik, csökken a felhőzet. Éjszaka párássá válik a levegő, köd is képződhet. Kisebb eső előfordulhat. A nyugati szél helyenként megélénkül, majd mérsékelt, változó irányú szél lesz a jellemző. Reggelre általában 5 fokig csökken a hőmérséklet – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat Miskolci Veszélyjelző és Szolgáltató Iroda előrejelzésében.

oszuto_ill.jpg

Holnap napközben eleinte változóan, majd többnyire erősen felhős lesz az ég. A köd fokozatosan mindenütt feloszlik, kitisztul az idő. Kisebb eső délután előfordulhat. A délnyugati szél időnként megélénkül. Délutánra 13 fokig emelkedik a hőmérséklet.

Melegfronti hatás van térségünkben.

A hét közepén még többnyire napos, tavasziasan enyhe időre számíthatunk, majd a hét végén már sok lesz felettünk a felhő, és csapadékosra fordul az időjárás, az addigi enyhe időt követően több fokos lehűlés valószínű. A hét legvégén a hegyekben már havas eső, havazás is előfordulhat.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat