2024. augusztus 15. Mária
Játék, hullámvölgyek nélkül – ez Mayer Péter kívánsága
DVTK Jegesmedvék
|
2015. november 16. 17:45
|
frissítve: 2015. november 17. 17:38
Bő két héten belül másodszor fogadja a Dunaújvárost a DVTK Jegesmedvék csapata kedden este. Mayer Péter vezetőedző elkerülné a játék közbeni hullámvölgyeket.

     Ismét a Dunaújvárosi Acélbikák látogatnak el a Népkertbe.

– A sorsolás szeszélye rövid időn belül másodszor hozza Miskolcra őket – kezdi Mayer Péter. – Legutóbb jól tudtuk kezelni a játékstílusukat, bár egy kicsit nehézkesen indult a meccs. Most pontosan az a célunk, hogy elkerüljük ezeket a hullámvölgyeket a saját játékunkban. Úgy érzem, hogy az elmúlt hetekben egyre jobban körvonalazódott az a fajta stílus, ami nekünk jól megy, és ezt kell nekünk mérkőzésről mérkőzésre tökéletesíteni.

Ez a játék a korong megbecsülésén, a támadások jó felépítésén, az öt játékos egységes védekezésén alapul – fűzte hozzá a vezetőedző.

– A Dunaújváros sokat dolgozó csapat, amely szívesen él azzal a fegyverrel, hogy lecsap az ellenfél hibáira, és a maga javára fordítja azokat. Nagyon kevés teret kell nekik hagynunk, és nekünk kell diktálni a meccs tempóját. Ezek révén dominálhatjuk, és persze megnyerhetjük a mérkőzést – hangsúlyozta a Macik vezetőedzője.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat