2024. szeptember 18. Diána
Mayer Péter: „Igazi karakterpróba következik a Fradi otthonában”
minap.hu
|
2016. január 02. 11:21
|
frissítve: 2016. január 03. 15:09
Nehéz mérkőzés vár a DVTK Jegesmedvék csapatára, hiszen vasárnap este a Ferencváros otthonába látogatnak.

    Nem ígérkezik könnyűnek a vasárnapi meccs, hiszen egy jó formában lévő Fradi lesz az ellenfél, amely ráadásul legutóbb Miskolcon tréfálta meg alaposan a csapatot.

„Igazi karakterpróba lesz ez a mérkőzés a csapatunknak” – fogalmazott a mérkőzés kapcsán Mayer Péter. – „A legutóbb ellenük valóban történelmi módon rontottuk el a meccset. Háromgólos előnyben elkényelmesedtünk, és olyan hibákat vétettünk, amelyeket a Fradi ki tudott használni. Debrecenben viszont olyan arcát láthattuk a csapatnak, amely szinte pontosan ellentéte volt ennek: a játékosok megmutatták, milyen tökösen is tudnak harcolni egy olyan helyzetben, amikor szinte minden húz lefelé bennünket. Vasárnap erre a karakterre lesz szükségünk a győzelemhez.

mayer-peter-miskolc.jpg

A DVTK Jegesmedvék vezetőedzője ismertette: „sajnos most markánsan rövidebb a padunk, mint pár héttel ezelőtt”. Tóth és Szilágyi már korábban kidőlt hosszabb időre, Debrecenben pedig Leppanen és Láda sérült meg. Pavuknak a második 20 perces büntetése volt a debreceni, így az ő esetében automatikusan érvénybe lépett az egy meccses eltiltás.

– Így összesen nyolc csatár és hat hátvéd áll a rendelkezésemre, azaz rájuk vár az a nem könnyű feladat, hogy azt a bizonyos pozitív karaktert bemutassák – emelte ki Mayer Péter.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat