2024. augusztus 25. Lajos, Patrícia
Súlyos sérültjei is vannak a Garadnánál történt balesetnek – feloldották az útzárat
minap.hu
|
2016. január 15. 07:55
|
frissítve: 2016. január 16. 09:43
Egymásba csúszott két kamion, valamint beléjük csapódott egy kisbusz a 3-as főúton, Garadnánál péntek reggel. A forgalom 10:50-kor újra megindult az érintett szakaszon.

10:50 A rendőrség a helyszínelés idejére a 3-as számú főút balesettel érintett szakaszát teljes szélességében lezárta, amit 10 óra 50 perctől feloldott.

Korábban írtuk:

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján péntek reggel fél 8 előtt nem sokkal a 3-as számú főúton, Garadna belterületén két kamion és egy kisbusz eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött.

A baleset következtében öt személy megsérült, őket a mentők további ellátásuk céljából kórházba szállították. A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság tájékoztatása szerint a roncsok közül egy súlyos sérültet szabadítottak ki a helyszínre kiérkező encsi és gönci hivatásos tűzoltók feszítő-vágó berendezés segítségével. A mentőszolgálat munkatársai két súlyos és három könnyű sérültet szállítottak kórházba.

Megtudtuk azt is, hogy az egyik kamion keresztbe fordult az úton, a másik pedig nekiütközött, majd beléjük csapódott egy kisbusz. Az áramtalanításukat a hivatásos tűzoltók végezték, akik egy bázisdarut is kértek a helyszínre.

A rendőrség a helyszínelés idejére a 3-as számú főút balesettel érintett szakaszát teljes szélességében lezárta és a forgalmat mindkét irányban a 3030-as számú útra terelte.

Kérjük, a fenti útszakaszt kellő körültekintéssel, türelemmel közelítsék meg, mert torlódásra lehet számítani.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat