2024. július 22. Magdolna
Craig valószínűleg abbahagyja - de ki lesz a következő Bond?
Cinema
|
2016. április 11. 23:37
|
frissítve: 2016. április 12. 11:57
A Bond filmek rendezője, Sam Mendes úgy érezte a Spectre forgatása alatt, mintha ez lenne Craig „kilépője”. Aztán tavaly, a film kampánya közben Craig azt mondta, hogy inkább törjék el a karját, minthogy még egyszer eljátssza a titkos ügynököt.

bond2.jpg

Úgy néz ki tehát, Daniel Craig fogasra akasztja a 007-es öltönyt, Tom Hiddlestonról az a pletyka járja, hogy ő lesz a következő James Bond.

A színész leginkább a Bosszúállók című filmből ismert mint Loki, de jelenleg a BBC-n futó sorozatban, a The Night Managerben szerepel.

hiddleston.jpg

A The Night Manager premierén április 5-én így nyilatkozott Tom a Reuters-nek: „Az embereknek erős véleményük van Bond karakteréről, és miért ne lenne? De nehéz erről beszélni, mert ez jelenleg egy teljesen irreális téma. Nem beszéltem a filmkészítőkkel. Ez csak egy ötlet az emberek fejében, amivel nehéz azonosulnom, mivel semmi közöm hozzá, ha érted mire gondolok.”

A színész hozzátette: „Furcsa dolog ezzel foglalkozni, de sok ember hozza ezt fel nap mint nap. Azt szeretném, ha befejeznék ezt a pletykát, de nincs hatásköröm ezt megállítani. Talán ezt jelenti híresnek lenni: nincs hatalmad más emberek véleménye felett.”

bond4.jpg

A Bond filmek rendezője, Sam Mendes úgy érezte a Spectre forgatása alatt, mintha ez lenne Craig „kilépője”. Aztán tavaly, a film kampánya közben Daniel azt mondta, hogy inkább törjék el a karját, minthogy még egyszer eljátssza a titkos ügynököt. Később aztán helyreigazította elhamarkodott kijelentését: „Elég őszinte vagyok és kimondok olyan dolgokat, amiket éppen érzek, aztán meggondolom magam. Én is emberből vagyok. Az emberek néha beleesnek ilyenekbe.”

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat