2024. augusztus 23. Bence
Mackónadrágba öltözik az ország szerdán
minap.hu
|
2016. június 21. 14:31
|
frissítve: 2016. június 23. 09:08
Újabb divathullám a láthatáron. A portugálok elleni meccs napján arra buzdítják a rajongókat Facebookon, hogy Király Gábor legendás egyenruháját öltsék magukra, bárhová is mennek aznap.

kh.jpg

Országos megmozdulás szerveződik az egyik legnépszerűbb közösségi oldalon. A magyar szurkolókat arra buzdítják, hogy szürke mackónadrágba öltözve drukkoljanak a magyar válogatottnak szerdán.

A szervezők nem titkolt célja, hogy nemzetközi sajtóvisszhangot váltsanak ki az eseménnyel, ezért a résztvevőket arra kérték, hogy küldjenek képeket, videókat a szerdai napjukról, amikor szürke mackóban, vagyis Király Gábor állandó uniformisában vannak a munkahelyükön, a tanévzárón vagy akár csak az utcán.

A Tesco máris csatlakozott az akcióhoz - olvasható az áruházlánc munkatársainak küldött körleveléből

"Június 22-én (holnap), mindenkinek megmutathatod, hogy Magyarországnak szurkolsz, ha szürke mackó nadrágban (Király Gábor állandó uniformisában,) vagy egész nap. Lányok/hölgyek szürke leggingset is felvehetnek. (...) menj az irodába, boltba vagy raktárba (amennyiben ezt a munkavédelmi előírások megengedik) szürke mackóban (...) és mutasd meg, hogy Magyarországnak szurkolsz!  Mackót fel!”

Hogyan kötődik a szürke melegítő alsó a "Mackókirályhoz"? Az alábbi videóból kiderül: 

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat