2024. augusztus 28. Ágoston
Itt és ennyiért válthat jegyet a magyar-brazilra Miskolctapolcán
Kujan István
|
2016. július 01. 11:53
|
frissítve: 2016. július 04. 09:50
Benedek Tibor szövetségi kapitány fiai július 9-én, szombaton délután 4-től játszanak a brazil válogatottal a Miskolctapolcai Strand medencéjében. Előtte a magyar juniorok csapnak össze Románia korosztályos csapatával.

Belépőt aznap, azaz július 9-én délelőtt 9 órától lehet váltani a Miskolctapolcai Strand jegypénztárában. A belépő mindkét mérkőzésre szól – tudtuk meg a Miskolci Turisztikai Kft. ügyvezetőjétől.

Beke Tibor ismertette azt is, hogy a mérkőzések megtekintése 6 éves kor alatt ingyenes, a 6-14 éves korosztály tagjai 1000, míg a 14 évesnél idősebbek 1600 forintért válthatnak belépőt. Érdemes időben megvásárolni a karszalagokat, hiszen nagy az érdeklődés a válogatott mérkőzése iránt. Beke Tibortól megtudtuk, várhatóan teltház fogadja majd a magyar válogatottat Miskolctapolcán. Ez azt jelenti, hogy több mint 600 fő drukkol majd a Benedek legénységnek.

Amint arról korábban beszámoltunk, a riói olimpiára hangolódás jegyében, Brazília legjobbjaival mérkőzik meg Miskolcon a magyar férfi vízilabda-válogatott július 9-én.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat