2024. július 21. Dániel, Daniella
Melania Trump a lapok címoldalán - ez is a kampány része?
Russia Today
|
2016. augusztus 01. 17:23
|
frissítve: 2016. augusztus 03. 22:34
Elöntötték a bulvársajtót a Donald Trump amerikai republikánus elnökjelölt feleségéről készült fotók. Melania Knauss korábban fotómodell volt, és a New York Post című bulvárlap a napokban régi aktfotókat kezdett közölni róla. Sokak szerint ez is az extravagáns Trump kampányának a része.

trumpne1.jpg

A szép szlovén modell egy azóta megszűnt francia bulvárlapban, a Maxban mutatta meg bájait húsz évvel ezelőtt. Akkor még nem is ismerte Donald Trumpot. Arról pedig nyilván fogalma sem lehetett, hogy leendő férje egyszer majd eséllyel pályázik a Fehér Házra.

melania1.jpg

A képeket a New York Post című bulvárlap kezdte el közölni. A dolog érdekessége az, hogy a Trumphoz is közel álló lap a konzervatív Rupert Murdoch tulajdona. Ő a republikánusok egyik fő támogatója az Egyesült Államokban.

trumpne6.jpg

Mit szól mindehhez Donald Trump? A vállát rándítja és folytatja a választási kampányt – írja a Russia Today. Sokak szerint egyáltalán nem kizárt, hogy az aktfotók közlése is a kampány része. A felmérések ugyanis azt mutatják, hogy a gyönyörű Melania Trumpot azok is szívesen látnák a first lady szerepében, akik a férjével nem nagyopn szimpatizálnak.

 

 

 

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat