2024. augusztus 22. Menyhért, Mirjam
Miskolcon is jártak - novemberben érkezik a Nightwish új DVD-je
starity.hu
|
2016. augusztus 01. 22:21
|
frissítve: 2016. augusztus 03. 22:54
A Nightwish finn szimfonikus metálzenekar másfél éven át a világ szinte valamennyi pontjára eljutott és mindenhol maradandó élményt nyújtott a rajongóknak az Endless Forms Most Beautiful turné keretében. A koncertkörúton a kamerák is forogtak, november 4-én jelenik meg a Vehicle Of Spirit DVD, melyre két teljes koncert és rengeteg extra anyag kerül. Marha jó zene!

wish.jpg

Az együttes új nagylemeze tavaly májusban jelent meg, Endless Forms Most Beautiful néven, amelyen immáron Floor Jansen (ex-After Forever, ReVamp) énekel. Az új korong népszerűsítő turnéja még mindig tart, ám a Tuomas Holopainen vezette zenekar kicsit sem vesztegeti idejét, ugyanis bejelentették, hogy november 4-én az üzletek polcaira kerül legújabb DVD-jük.

Nem
Minden felállásban maradandó élményt nyújtanak

A Vehicle Of Spirit nevezetű anyag érdekessége abban rejlik, hogy két teljes fellépést és számos kisebb különlegességet tartalmaz. Az együttes külön figyelmet fektetett arra a koncertre, amelyen Richard Dawkins is színpadra lépett velük, megközelítőleg 12 000 néző előtt.

A Nightwish egyébként nagyon látványos effektekkel és díszletekkel teszi emlékezetessé fellépéseit, mely által a nagyérdemű sokkal jobban élvezheti az előadást. Továbbá az egykoron Tarja Turunen vezette csapat idén ünnepli fennálásának 20. évfordulóját is.

 

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat