2024. augusztus 27. Gáspár
„Végül mégis két gólt kaptunk…”
dvtk.eu
|
2016. augusztus 18. 09:33
|
frissítve: 2016. augusztus 19. 08:48
Edzői értékelések a szerdai Paks – DVTK mérkőzés után.

Mint ismert, a házigazda Paks az utolsó tíz percben szerzett két góllal, hátrányból fordítva győzte le a Diósgyőrt a labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójának szerdai játéknapján. Edzői értékelések a mérkőzést követően:

Csertői Aurél: – Az látszott, hogy meg akarjuk nyerni a mérkőzést, az ellenfelünk kontrákra rendezkedett be. Az első félidőben számtalan helyzetünk volt, igaz nekik is volt kontrából. Megjártuk a mennyet és a poklot ezen a mérkőzésen, szerencse, hogy nem fordítva alakult a végjáték. Nem adtuk fel, óriási energiatartalékokat mozgósítottunk, mindent egy lapra feltéve támadtunk, ami meghozta az eredményt.

Horváth Ferenc: – Ma nem kezdtük olyan rosszul a mérkőzést, mint eddig többször, azt mondom, az első 10-15 percben még jól is futballoztunk. Utána való igaz, hogy a Paks jobban játszott, helyzeteket dolgozott ki. Ekkor kaphattunk volna gólt, igaz, a végén nekünk is volt ziccerünk, amit berúghattunk volna. Összességében az első félidő nem a miénk volt. A második félidőben nagyon fegyelmezetten játszottunk, és a kontráink végig ültek. Megszereztük a vezetést is. Előtte benne volt, hogy gólt lő a hazai csapat, de utána nem éreztem a gólveszélyt. Végül mégis két gólt kaptunk az utolsó pár percben, ami megpecsételte a sorsunkat.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat