2024. október 21. Orsolya
Lezúzták első ellenfelüket a diósgyőri lányok
minap.hu/dvtk.eu
|
2016. augusztus 28. 16:12
|
frissítve: 2016. szeptember 01. 11:54
Magabiztos győzelmet aratott szombaton, történetének első bajnoki mérkőzésén a DVTK felnőtt női nagypályás labdarúgó csapata Monoron. A Fórizs Sándor vezette gárda már a félidőben négy góllal vezetett, így megérdemelten hozta el a három pontot.

noifoci.jpeg

Női NB II., 1. forduló: Monori SE - DVTK 1-5 (0-4)

A DVTK felnőtt női nagypályás labdarúgó csapata történetének első bajnoki mérkőzése előtt, pénteken szezonnyitó sajtótájékoztatót tartott.  Fórizs Sándor, Tóth Alexandra és Váradi Cintia várta az újságírókat a DVTK Edzőközpontban.

Fórizs Sándor szakmai vezető elmondta, sikeres évre számítanak. Nagyon remélik, hogy megnyerik a bajnokságot, a kupában pedig bejutnak a legjobb 4 közé. Kiemelte, a jól sikerült edzőtábor mellett, a Magyar Kupában, hazai pályán, a Vasas Femina elért 5-0 arányú siker remek indításnak, felkészülésnek tekinthető.

nofocisajttaj.jpeg

Fotó: dvtk.eu

Váradi Cintia szerint a csapat elindult egy nagyon jó szakmai úton, mind taktikailag mind pedig mentálisan. Mindenki izgult az első tétmérkőzésen, nagyon megadta a kezdőlökést, hogy sikerült megnyerni.

Tóth Alexandra új játékosként került a DVTK-hoz. A huszonháromszoros válogatottról mindent elmond, hogy ő lett a csapatkapitány is. Leszögezte, győzni mennek Monorra, a három pont megszerzése a cél, a következő mérkőzéssel egészen odáig nem is szeretnének foglakozni.

A nagypályán tehát a bajnoki címet célozza meg a csapat, a keretből többen a női futsal NB 1-ben induló DVTK Vénuszban is szerepelnek majd. Elhangzott még, hogy amennyiben szükséges, a csapat tovább erősítésére is van lehetőség, komoly hangsúlyt fektetnek a toborzásra.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat