2024. augusztus 22. Menyhért, Mirjam
A miskolci színház fodrásza készítette Juliette Binoche frizuráját
minap.hu
|
2016. szeptember 12. 14:22
|
frissítve: 2016. szeptember 13. 16:28
A Miskolci Nemzeti Színház fodrásza, Hudákné Hajdu Magdolna készítette Juliette Binoche frizuráját múlt pénteken, amikor az Oscar-díjas francia színésznő a sajtó képviselőivel találkozott, majd a nyitóünnepségen átvette a Cinefest különdíját.

hudakne.jpg

Hudákné Hajdu Magdolna Fotó: Éder Vera

Hudákné Hajdu Magdolna elmondta, nem először dolgozik világsztárral, a tavalyi évben Claudia Cardinale haját is ő készítette - a világsztár ugyancsak a Cinefest filmfesztivál díszvendégeként érkezett Miskolcra. - Mindig nagy izgalom van bennem egy ilyen feladat előtt. Egy híresség közelében lenni furcsa érzés, nem tudhatjuk előre, milyen személyiség, mire hogyan fog reagálni - nyilatkozta a fodrász. - Claudia Cardinale rendkívül közvetlen volt, sokat beszélgettünk, amíg a haja készült, Juliette Binonche inkább elfoglaltnak tűnt. Nekem sokat számít ilyenkor, hogy milyen az első benyomás, őt rendkívül határozott, magabiztos nőnek ismertem meg. 

juliette_binoch_160909ml_4.jpg

A fodrász kiemelte, hogy Juliette Binoche elégedett volt a végeredménnyel, amikor végeztek, kedvesen, mosolyogva köszönte meg a munkáját. - Nagy élmény volt számomra, hogy találkozhattam vele - tette hozzá.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat