2024. augusztus 22. Menyhért, Mirjam
Foglalt a szíve a Sztárban Sztár jóképű, miskolci születésű kedvencének
blikk.hu
|
2016. szeptember 13. 15:03
|
frissítve: 2016. szeptember 16. 10:06
Ki ez a fiú? Kérdezték eddig sokan rosszmájúan ­ Veréb Tamás nevét hallva. A Sztárban sztár első adása után viszont már csillogó szemekkel teszik fel ugyanezt a kérdést - írta róla a blikk.hu.

A Budapesti Operettszínház fiatal művésze Caramel Szállok a dallal című szerzeményével robbant be a TV2 műsorába és egy csapásra kedvenc lett. Teljesítményét a zsűri maximális pontszámmal jutalmazta, ám a legnagyobb kritikusok, azaz a nézők is első helyen jutatták tovább. Egyetlen este alatt befutott, a nők rajonganak érte, és akár a széria titkos esélyese is lehet.

Nem

– Sokkal rosszabbra számítottam – vallotta be mosolyogva a színész. – Rengeteg kommenttel találkoztam, amelyekben azt kérdezték: „ez meg kicsoda?” Volt, aki szimpatikusan fogalmazta meg, de akadt, aki nem finomkodta el a dolgot. Ez persze nem baj, részben azért is veszek részt a műsorban, hogy megismerjenek az emberek.

Veréb nevét ugyanis jobbára csak az ismerte, aki színházba jár. Pedig a fiatal művész többek között a Rómeó és Júliában és a Mozartban is remek alakítást nyújt, októbertől pedig a Lady Budapestben domborít. A Sztárban sztár adásaiban bizonyíthatja sokoldalúságát Tamás, aki szabadidejében is sok mindent csinál egyszerre.

vereb_tamas.jpg

Ad a külsejére a színész, számos sportot űz, azonban már van kedvese/Fotó: Bolya Árpád

– Nagyon szeretem a különféle sportokat, régen biciklivel ugrattam, lovagoltam, teszteltem magam, de a labdajátékok mellett az extrém vonal is közel áll hozzám, hiszen például sétarepülőt is vezettem már – sorolta az énekes, akinek testfelépítésén is meglátszik, hogy szeret futni és kondizni.

Nem véletlen, hogy a Sztárban sztár női rajongói és szavazói is kiszúrták már maguknak, ám hiába.

– Foglalt a szívem, és nagyon boldog vagyok a kedvesem mellett – jelentette ki Veréb. – A családomnak és a szeretteimnek köszönhetően­ most tökéletes a harmónia körülöttem.

Tamásról kiderült, hogy egyik példaképe kollégája, Bereczki Zoltán, aki éppen a zsűriasztal mögül figyeli, hogyan teljesít a Sztárban sztár színpadán.

– Ő pont azt valósítja meg, amit én is szeretnék elérni. Zoli sikeres a színpadon és a pop világában egyszerre, ráadásul a médiában is jelen van. Erre törekszem én is, most jelenik meg az első dalom, lírai, verses szöveggel, amelyet néhány szó kicserélésével varázsoltunk maivá – árulta el Veréb.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat