2024. szeptember 30. Jeromos
Angelina Jolie megtörte a csendet - kis híján elsírta magát, mikor válásáról kérdezték
hirado.hu
|
2017. február 20. 09:39
|
frissítve: 2017. február 21. 12:01
A színésznő magánélete filmjének népszerűsítése kapcsán, Kambodzsában került terítékre.

angelina_jolie.jpg

Angelina Jolie gyermekeivel érkezik a Kambodzsa királyával, Norodom Szihamoní-val való találkozásra. Fotó: MTI/EPA

Angelina Jolie a hétvégén először lépett nyilvánosság elé azóta, hogy beadta a válási papírokat. A hatgyermekes anyuka jelenleg csemetéivel együtt Kambodzsában tartózkodik, ott promózza elkészült filmjét, a First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia-t, mely a gyermekkatonák kiképzésének történetét dolgozza fel Loung Un memoárja alapján.

A megrázó történetről a BBC News kérdezte Angelinát, de a riporter természetesen Brad Pittől való válását sem kerülte ki. A színésznő láthatóan nem vette rossz néven a puhatolózást, majd elcsukló hangon és érthetően igen röviden, de megosztott pár gondolatot:

– Nem szeretnék túl sokat beszélni a válásról, ez most egy nagyon nehéz időszak. Rengeteg ember kerül hasonló helyzetbe, most az egész családot megviselik a történtek. A gyermekeink jelenleg a legfontosabbak. Egy család vagyunk és mindig is azok leszünk, így próbálok meg ezzel megbirkózni. Reméljük, ez az egész még közelebb hoz majd minket egymáshoz és még erősebbek leszünk – mondta Angelina könnyes szemmel.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat