2024. október 20. Vendel
„Friss” DVTK utazik Paksra
Budai Gábor/minap.hu
|
2017. április 20. 16:43
|
frissítve: 2017. április 21. 21:29
A Paks ellen idegenben lép pályára a DVTK az NBI következő fordulójában. A diósgyőriek már kiheverték a Haladás elleni vereséget, és három pontért lépnek pályára szombaton. A Paksot masszív csapatnak tartják a piros-fehérek, a DVTK-nak viszont minden pontra szüksége van.

– Alaposan átbeszéltük a Haladás elleni vereség okait, így tiszta fejjel, frissen várjuk a Paks elleni mérkőzést – ezt mondta Bódog Tamás. A DVTK vezetőedzője hozzátette: alaposan felkészültek a Paksból, a csapat bátran, kipihenten készül a találkozóra.

dvtk_sajtotaj_170420ml_3.jpg

Fotó: Mocsári László

– Úgy gondolom, hogy a csapat a legutóbbi mérkőzésen érte el azt a pontot, amikor természetes módon kiütközött a játékosokon a fáradtság. Erre a hétvégére kipihentek leszünk, egész héten tudtunk készülni a Paksra, úgyhogy bátran és teljes erővel készülünk a mérkőzésre – fogalmazott a szakember.

Eperjesi Gábor szerint erőltetett meneten van túl a csapat és jól jött az a pár nap, amikor rendezni lehetett a sorokat. A játékos alapvetően optimista a mérkőzéssel kapcsolatban.

dvtk_sajtotaj_170420ml_12.jpg

– Most a szerda-szombat ritmus után volt egy hetünk, hogy felkészüljünk és frissebb állapotban menjünk neki a Paksnak. Úgy érzem, hogy egy jó kis mérkőzés lesz – fűzte hozzá.

Az OTP Bank liga 28. fordulójában a Paks FC – DVTK mérkőzés szombaton 18 órakor kezdődik.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat