2024. október 20. Vendel
Győzelem Pakson - tovább menetel a Bódog-csapat!
dvtk.eu
|
2017. április 22. 20:02
|
frissítve: 2017. április 27. 11:11
Az OTP Bank Liga 28. fordulójában, szombaton este Ugrai Roland szabadrúgásból szerzett góljával a DVTK került előnybe Pakson, majd nagy küzdelemben, sikerült a meccs végéig megtartani ezt az eredményt. Ebben a bajnokságban a DVTK az első csapat, amelyik győzni tudott Pakson.

paks_dvtk_20170422.jpeg

Forrás: dvtk.eu

A DVTK szabadrúgásgóllal az első negyedóra végén megszerezte a vezetést, s a szünetig nem is engedte ki a mérkőzés irányítását a kezéből. A 14. percben, Vela akasztásáért megítélt szabadrúgás után Ugrai Roland állt a labda mögé, és rövid nekifutás után a paksi kapu jobb alsó sarkába bombázott a sorfal mellett (0-1). A diósgyőriek többet birtokolták a labdát, kezdeményezőbbek voltak, de fölényük további találatokban már nem mutatkozott meg a védekezésben nagy erőket mozgósító paksiakkal szemben. Fordulás után sem változott jelentősen a játék képe. A Diósgyőr őrizte egygólos előnyét, a Paks pedig nem jelentett komoly veszélyt a vendégkapura.

OTP Bank Liga 28. forduló

Paksi FC - Diósgyőri VTK 0-1 (0-1)

- Amit elterveztünk, és gyakoroltunk a héten, azt hellyel közzel sikerült megvalósítanunk. Nehéz mérkőzést játszottunk egy jó csapat ellen, akinek rendben volt az önbizalma, hiszen hazai pályán nem kaptak eddig ki. Stabilak voltunk, masszívan játszottunk annak ellenére, hogy egyszer Antal Botondnak is nagyot kellett védenie. Ma az is működött, ami a múlt héten Sopronban a fáradtság miatt nem. Még maradt pár lépés a bennmaradás felé, de nagyon fontos, hogy idegenben is begyűjtöttük a három pontot. A következő mérkőzésen ugyanilyen koncentráltan kell játszanunk, az azt követőn is, majd az azt követőn is, egészen addig, amíg meg nem húzzák a vonalat alattunk. A játékosokon láttam a győzni akarást, és ugyan a hazaiaknak is volt lehetősége, de nem éreztem bennük az átütő erőt, mert jók voltunk, ezért megérdemelt győzelmet arattunk - értékelt Bódog Tamás vezetőedző.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat