2024. július 20. Illés
Brutál balesetek a vizes úton – Miskolcnál három autó ütötte ki egymást
police.hu
|
2017. július 11. 09:49
|
frissítve: 2017. július 12. 16:06
Kevés szerencséje volt annak az Opel személyautónak, amelybe egy túl nagy sebességgel érkező Citroen majd egy Ford is belerongyolt a 3-as főúton, Miskolc közelében.

A rendőrség tájékoztatása szerint hétfőn délelőtt 3-as számú főúton Szikszó felől Miskolc irányába közlekedett egy férfi Citroenjével. A sofőr nem a vizes útviszonyoknak megfelelően választotta meg a járműve sebességét és nekiütközött egy előtte megálló Opel típusú személygépjárműnek. Az ütközést követően aztán érkezett egy Ford is, melynek sofőrje a változatosság kedvéért szintén nem az útviszonyoknak megfelelőn választotta meg a járműve sebességét, és nekiütközött az előtte megálló Opelnek. Az ütközésekben az egyik sofőr könnyebben megsérült.

baleset_citroen_rafutas_170710_police.jpg

Rendőrségi felvételek

Hétfőn este Kazincbarcikán, a Jószerencsét úton szintén nem az útviszonyoknak megfelelően haladt autójával egy férfi. Járműve a vizes úttesten  megcsúszott, s az úttestről letérve egy reklámkijelző oszlopnak ütközött. A sofőr könnyebb sérüléseket szenvedett.

baleset_rafutas_ford_170710_police.jpg

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset tizenhat esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

baleset_bmw_170710_police.jpg

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy gépjárművük sebességét a mindenkori időjárási viszonyoknak megfelelően válasszák meg. Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat