2024. október 20. Vendel
Különleges nyári táborok Diósgyőrben
minap.hu
|
2017. július 19. 11:57
|
frissítve: 2017. július 20. 17:57
Lovas-íjász napközi is várja többek között a fiatalokat Diósgyőrben.

Egészen 21-éig, szombatig tart a kutyás napközi, ahol a gyerekek az egész napot együtt tölthetik kis kedvenceikkel és megtudhatják, hogyan legyenek jó falkavezérek. Az öt nap alatt az ebek engedelmességet tanulnak és egy új sportágat is kipróbálhatnak, a dog dancinget – tájékoztatta szerkesztőségünket Almási Beatrix, az MKK – Diósgyőri vár kommunikációs menedzsere.

Hozzátette, a jövő héten – július 24-28. között – a lovas-íjász napközinek ad helyet a Lovagi Tornák Tere. Itt elsajátítják a sport alapjait az ifjak. Megismerik, hogyan kell ápolni a lovakat, miként kell nyergelni és az íjjal bánni.

Délelőtt szakmai foglalkozások, délután különböző szabadidős programok várják a gyerekeket, napközinként változó formában – például várlátogatással egybekötött gyermekfoglalkozások, kézműves foglalkozás, kirándulás a Vadasparkba, fagyizás… A táborok rövid bemutatóval zárulnak, ahol a szülők és az érdeklődők megtekinthetik, mit tanultak a gyerekek az öt nap alatt. A napközik hétköznaponként, 8-tól 16 óráig tartanak.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat