2024. július 20. Illés
Összetört autók, hárman is megsérültek
police.hu
|
2017. július 25. 09:30
|
frissítve: 2017. július 26. 10:56
Három személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről is tájékoztatást adott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

m3_baleset_2.jpg

Két sérültje volt az M3-ason történt balesetnek. Fotók: police.hu

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén hétfőn három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Az M3-as autópályán, Mezőkövesd közelében 8 óra 30 perc körül egy kis tehergépkocsi haladt Nyíregyháza irányából Budapest felé, amikor a jármű vezetője nem tartott megfelelő követési távolságot és neki ütközött egy forgalmi okból lassító személygépkocsinak. A balesetben ketten megsérültek.

m3_baleset.jpg

Vadnáról Sajóivánka felé tartott 16 óra 30 perc körül, a 26-os számú főúton egy tehergépkocsi, aminek vezetője figyelmetlenül előzött egy motorost, aki a manőver miatt elesett és súlyos sérüléseket szenvedett.

Ózdon, a Munkás úton 20 óra 20 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem megfelelően választotta meg járműve sebességét és nekihajtott egy másik autó hátuljának. A balesetben egy személy sérült meg.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset kilenc esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat