2024. augusztus 21. Sámuel, Hajna
Angelina Jolie ideiglenes arcidegbénulásban szenved és a zuhany alatt sír
hirado.hu
|
2017. július 27. 11:43
|
frissítve: 2017. július 28. 15:06
A színésznő érthetően nagyon megszenvedte az elmúlt időszakot és az egészségével is gondok vannak.

angelina_jolie_ill.jpg

Angelina Jolie és Brad Pitt tíz hónappal ezelőtt jelentették be, hogy elválnak és most annak az ideje is elérkezett, hogy a hatgyermekes sztáranyuka meséljen végre az okokról és az elmúlt időszakról.

A Vanity Fair szeptemberi számában a 42 éves Jolie elmesélte, mennyire megromlott a kapcsolata férjével 2016 nyarán és úgy érezte, hogy mindketten csak fuldokolnak. A gyerekek eközben a lehető legtöbb szeretet kapták mindkét szülőtől, akik a mai napig törődnek egymással és ugyanaz a cél hajtja őket, melyet szegről-végről szerencsés helyzetként vázolt fel az interjúban a színésznő.

Jolie-nak nagyon sok erőt adtak gyermekei, ők tartották benne a lelket az elmúlt 10 hónapban:

“Ki akar normális lenni? Mi nem vagyunk átlagosak! Soha ne is legyünk azok!” – mondta nagyfia Knox édesanyjának, amitől újabb lendületet kapott. Mint elmondta, egyszer sem roppant össze a lurkók előtt, ő úgy tartja, ha sírni kell, akkor azt egy anya maximum a zuhany alatt teheti meg.

los_feliz_angelina_jollie.jpg

Angie és a csemeték az interjú előtt négy nappal költöztek be az új Los Feliz-i házba, mely nincs túl messze Bradtől. A 25 millió dolláros palota egy igazi hodály, de a filmsztár szerette volna, hogy nagy helye legyen a gyerekeknek, ami a képet elnézve, meg is adatik nekik.

Nem ez az egyetlen újdonság, amit a színésznő elárult, betegségéről is őszintén beszélt, mely az elmúlt időszak miatt alakulhatott ki nála. Egyrészt részleges Bell-féle arcidegbénulásban szenved, másrészt a vérnyomása is kifejezetten magas, így mostanság alacsonyabb fokozatra kapcsolt a karrierjében.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat