2024. július 20. Illés
A Trónok harca rajongók berágtak David Beckham-re
elleuk.com
|
2017. augusztus 03. 11:59
|
frissítve: 2017. augusztus 04. 16:08
A futballista, úgy látszik, nincs tisztában a spoiler-ezés fogalmával, vagy egyszerűen csak nem érdekli, hogy kiszivárogtatja a sorozat legújabb epizódjának részleteit saját közösségi oldalán.

Beckham a legújabb rész nézése közben úgy gondolta, hogy ezt megosztja követőivel is, így hát posztolt is két fotót az Instagram story-jába, amint két ikonikus szereplő először találkozik. A legnagyobb rajongók már úgyis tudják, hogy kikről van szó, de azért mi előre szólunk, hogy most spoiler-veszély következik, ha valaki esetleg még nem látta volna a legfrissebb részt. (Látod Beckham? Így kell ezt helyesen csinálni.)

SPOILER-VESZÉLY!

Mindenki kedvenc Havas Jon-ja és a Sárkányok anyja először találkozik; a hét évad során ez az első alkalom, hogy a két szereplő találkozik egymással, Beckham-papa pedig szépen le is fotózta az ominózus pillamatot, és feltöltötte a képmegosztó közösségi oldalra.

tronok_harca.jpg

Instagram/David Beckham

 

A futballista követői, akik egyben Trónok harca rajongók, érthető módon kiakadtak a sztárra, és véleményüket meg is osztották.

spoiler.png

„Már elnézést, de miért hiszi David Beckham, hogy elfogadható, hogy Trónok harca-spoilereket rakosgat ki az Insta-story-jába? Rendesen mérges vagyok” – írja az egyik rajongó.

spoiler2.png

„Wow egészen addig szerettem David Beckhamet, amíg nem kezdett el videókat feltölteni a friss részekről Instagramra” – így egy másik dühös fan.

Ismerjük az internet hatalmát, úgyhogy Beckham-hez is valószínűleg hamar el fog jutni a rajongók dühe. Reméljük, ezután megtanulja, hogy ilyet bizony nem illik csinálni, vagy legalábbis figyelmeztetni fogja követőit, ha spoiler-ezni kíván. Mi ezt a videót ajánlanánk figyelmébe:

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat