2024. augusztus 21. Sámuel, Hajna
Romantikus lánykérések – Így csinálják a 21. században!
Méder Noémi/BrightSide
|
2017. augusztus 04. 16:15
|
frissítve: 2017. augusztus 06. 15:26
Gyertyafényes vacsora, fél térdre ereszkedés, pezsgő és könnyek – régen így ment ez, a mai fiatalok viszont egyre gyakrabban átértelmezik a leánykérés rituáléját.

Modernkori lovagok igenis léteznek…csak kicsit megváltozott a külsejük, és a humorérzékük is fejlődött. Íme, néhány eljegyzés, ahol a kreativitásnak semmi sem szabott határt!

Végleges választás

Vinnie Capaldo-Smith megkérte a barátnőjét, Brooke Wodark-ot, hogy készítsen neki tetoválást. Na persze nem csak heccből, a lány ugyanis tetováló művész. Amikor elkezdett dolgozni a művön, Brooke egy eddig nem látott tetkót pillantott meg „Hozzám jössz?” felirattal. Alatta pedig két válaszlehetőség (igen és nem) egy-egy négyzetben. A lánynak csupán annyi volt a dolga, hogy beletetoválja a válaszát az egyikbe.

lanykeres5.jpg

Brooke Wodark/ facebook.com

A válasz természetesen igen volt… nem is gondolunk bele, milyen kínos lett volna, ha a „nem” kockába vési a tetováló tűt.

Bálna-posta

Egy chicago-i srác szokatlan segítőt fogadott fel a lánykéréshez: a helyi akvárium egyik fehér bálnáját. A jószágnak mindössze annyi volt a dolga, hogy a vízben úszó párhoz vigye a dobozkát, amelyben egy „Hozzám jössz feleségül?” feliratú cetli volt. A válasz itt is igen volt.

lanykeres4.jpg

OneWithACollar/ Imgur.com

Szerelmesek könyvtára

Nem tudjuk, hogy a szóban forgó lány rajongója-e a Szépség és a szörnyetegnek, vagy hogy osztja –e a főszereplő, Belle könyvek iránti imádatát, de meg kell hagyni, hogy ez a lánykérés az egyik legkreatívabb és rendkívül szívmelengető. Az amerikai Paul Phillips egyedileg illusztrált könyvet rendelt, amely az ő és kedvese, Erika Ramos szerelmi történetét dolgozza fel. A könyvet egy helyi könyvtárban rejtette el, pont úgy, hogy a lány rábukkanjon. Kell egyáltalán mondanunk? A válasz igen volt.

lanykeres3.jpg

ppaul9/ reddit.com

Hold-odiglan

A nyelvi szójáték adta magát ebben a szituációban. Ez a fiú romantikus csillagnézést szervezett barátnőjének, az égitestek pedig maguk segítették a sikeres eljegyzést. Na jó, a srác közbenjárása is kellett, hiszen a teleszkóp lencséjére speciális „Leszel a feleségem?” feliratot vésetett. Megkérte a lányt, hogy nézzen bele a teleszkópba, és biztosan meglepődött, amikor a Holdon betűket talált… ráadásul milyeneket!

lanykeres2.jpg

Davisito44/ imgur.com

Társ-as játék

A képen látható hölgy szó szerint nyert magának egy lánykérést. Párja feldobta a társasjátékot, hiszen elhelyezett a kártyák közt egy „Gyere hozzám!” feliratút, amit a lánynak le kellett rajzolnia. Amikor meglátta kedvese kezében a gyűrűt rájött, hogy ez már nem a játék része.

lanykeres.jpg

justmli/ imgur.com

Szeretjük, hogy a 21. század fiataljai ilyen kreatívak!

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat