2024. július 20. Illés
A napraforgó táblában, fejtetőre borulva állt meg az autó (Rendőrségi felvételek)
minap.hu
|
2017. augusztus 16. 09:45
|
frissítve: 2017. augusztus 17. 15:08
Az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt megyénkben: egy autó fejtetőre borult, míg két szabályosan közlekedő motorkerékpárost is személygépjármű sodort el.

police2.jpg

Kedd délután négy órakor egy nő a Gesztely és Sóstófalva közötti útszakaszon haladt, amikor rosszulléte miatt elvesztette uralmát a személygépkocsija felett és az út bal oldalán lévő napraforgó táblába borult. A baleset következtében a sofőr súlyosan megsérült.

police1.jpg

Egy férfi közlekedett tehergépkocsijával 2017. augusztus 15-én délelőtt a Múcsony és Edelény közötti útszakaszon. A 27. számú főút egyik útkereszteződésében balra kanyarodva az előtte szabályosan közlekedő elektromos kerékpárnak ütközött, mely során a kerékpárt vezető férfi elesett és a baleset következtében könnyű sérüléseket szenvedett.

Kedd 17 órakor Szirmabesenyő belterületén egy férfi autójával az út jobb oldalán lévő, mopeddel közlekedő személynek ütközött előzés közben. Az ütközés következtében a moped vezetője könnyebben sérült meg.

police3.jpg

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat