2024. július 29. Márta, Flóra
Egy borsodi faluban már kapható a legújabb iPhone
hvg.hu
|
2017. augusztus 30. 15:48
|
frissítve: 2017. szeptember 01. 14:22
A következő napokban érdemes odafigyelni az iPhone-okra az apróhirdetések között és az aukciós oldalakon. Mint minden évben, idén is elszaporodhatnak az új iPhone-t ígérő hirdetések – már a hivatalos bemutató előtt is.

iphones8.jpeg

399 999 forintért kínált valaki egy iPhone 8S néven emlegetett új Apple-mobilt a HasznaltAlma.hu hirdetései között - írja a HVG. Az oldal üzemeltetői ennek apropóján hívják fel mindenki figyelmét arra, hogy "senkinek ne jusson eszébe olyan badarság, hogy a hivatalos bemutató előtt iPhone 8 készüléket vásároljon".

Az oldalra nagyecséri helyszínmegjelöléssel került fel a hirdetés, melyben egy 512 gigás tárhellyel szerelt "új, csak bemutatott" iPhone 8S-t (!) ajánlottak megvételre. A hirdetést az üzemeltetők törölték.

Az új iPhone-okat a várakozások szerint két hét múlva mutatja be az Apple, és köztük lehet egy jubileumi iPhone is, ami azonban biztosan nem a 8S nevet kapja. A szimplán csak iPhone 8-ként emlegetett mobilból egyébként a legutóbbi pletykák szerint lehet, hogy valóban készül majd 512 GB-os verzió. És hogy – a kiszivárgott, legalább valamelyest hihetőnek tűnő információk szerint – mit fog még tudni, arról itt olvashat.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat