2024. október 15. Teréz
Hobbija a pánikkeltés? Egy szerencsi férfi küldte a NAV-nak a fehér poros leveleket
minap.hu
|
2017. szeptember 20. 13:17
|
frissítve: 2017. szeptember 21. 12:22
Egy 62 éves szerencsi férfit gyanúsít a rendőrség azzal, hogy gyanús fehér porral megtöltött borítékot adott fel a múlt héten két alkalommal is a szerencsi postahivatalon keresztül. Alapos a gyanú arra is, hogy az általa küldött levél okozott riadalmat múlt pénteken és most hétfőn a NAV miskolci épületében.

feherpor_nav_miskolc.jpg

Dobi Tamás, a B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője érdeklődésünkre elmondta, az ismeretlen tettes ellen indított nyomozás során letartóztattak egy 62 éves szerencsi férfit, aki ellen közérdekű üzem működésének megzavarása miatt folyik szabálysértési eljárás.

A miskolci eseményeket megelőzően, a szerencsi posta dolgozói már szeptember 13-án, majd egy nappal később is találtak fehér poros borítékot. A rendőrség és a katasztrófavédelem speciális egységei lezárták, kiürítették az épületet és környékét. A vizsgálat során kiderült, hogy a borítékban található fehér por ártalmatlan.

Ugyanez ismétlődött meg aztán szeptember 15-én és 18-án Miskolcon, a NAV épületében, ahol ugyancsak gyanús fehér por találtak levelekben - ez is ártalmatlannak bizonyult a vizsgálatok során.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat