2024. október 20. Vendel
Lelőttek egy magyar pincért Barcelona közelében (Videóval!)
index.hu
|
2017. október 01. 16:32
|
frissítve: 2017. október 02. 17:52
A 30 éves pincér meghalt, egy 39 éves magyar nő pedig súlyosan megsérült a támadás során Spanyolországban, Barcelona közelében.

A csütörtök délutáni eset, amely során egy 30 éves magyar pincér meghalt, a Sindicat del Vi nevű zenés bár 39 éves magyar tulajdonosnője pedig súlyosan megsérült, a Barcelona közelében fekvő Vilanova i la Geltrú nevű településen történt. A Facbookjukon múlt éjjel azt írták, a nő életveszélyes állapotban volt, de a golyó nem talált el létfontosságú szervet, ezért bizakodóak. 

A lövöldözés után készült a felvétel:

A támadónak sikerült elmenekülnie, de a katalán rendőrség nagy erőkkel keresi. Személyéről egyelőre csak nem hivatalos forrásból lehet tudni annyit, hogy valószínűleg ellentét volt közte és a két magyar között – írja a La Vanguardia.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium is megerősítette az MTI-nek, hogy a lövöldözés halálos áldozata egy magyar állampolgár. Azt írták, a barcelonai konzul is a helyszínen tartózkodik, a barcelonai főkonzulátus munkatársai pedig folyamatosan tartják a kapcsolatot a hatóságokkal, valamint minden hozzátartozóval. A KKM szerint a rendőrség különleges egysége nyomoz az ügyben.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat