2024. július 20. Illés
Hugh Hefner inasa kipakolt: „kész horror volt a Playboy alapítójának dolgozni”
hvg.hu
|
2017. október 02. 11:02
|
frissítve: 2017. október 03. 12:40
Stefan Tetenbaum 1978-ban és 1979-ben dolgozott Hugh Hefner inasaként a Playboy-villában, és most néhány nagyon szemléletes történeten keresztül idézte fel a New York Postnak a szokványosnak nem mondható munkaköri feladatait.

Egyrészt neki kellett Pepsivel feltöltenie a hűtőt – Hefner hidegen szerette, ha nem volt elég hideg, kiabált –, de szintén neki kellett sterilizálnia a különböző testnedvekkel bevont szexjátékokat is, és neki kellett kikísérnie az átmenetileg elgyengült szexmunkásokat, hogy egy-egy aktus után kicsit összeszedjék magukat.

Tetenbaum az mondja, maga Hefner ritkán szexelt a nőkkel, sokkal szívesebben nézte őket. Híres férfi pornósztárokat hívott meg a villába, a nőknek meg bónuszokat osztogatott, mert a szex annyira fájdalmas volt. Az aktusokat mindig lefilmezte, az ágya fölött is volt két hatalmas videokamera, szemben pedig óriási monitorok. A felvételeket a volt inas szerint bármikor felhasználta volna, ha kiderül, hogy valaki memoárt akarna írni róla vagy a villában történtekről.

hugh_hefner_playboy.jpg

Kokain mindenütt volt a villában, de Hefner inkább marihuánát szívott – állítja az inas, aki szerint a Playboy alapítója egyáltalán nem volt kedves ember. A barátnőivel és a szexpartnereivel pedig kifejezetten brutális volt. Fontos volt neki, hogy a lányoknak legyen mellimplantátuma, de ha ez kiszakadt, és ők könyörögtek a férfinak, hogy segítsen rajtuk, ő csak betette őket a kórházba, majd megszabadult tőlük. A nők lecserélhetők voltak.

„Semmit nem éreztem, amikor megtudtam, hogy Hefner meghalt” – írta Tetenbaum aki szerint Hefner nem volt más, mint egy mocskos gazdag öregember.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat