2024. július 22. Magdolna
Konfliktus az öltözőben, lemondott a MEAFC kosárcsapatának edzője
minap.hu
|
2017. október 12. 12:26
|
frissítve: 2017. október 13. 13:23
Lemondott a MEAFC férfi kosárcsapatának a vezetőedzője, Hajdu Roland. A szakember a klub közleménye szerint döntését azzal indokolta, hogy a csapat néhány játékosának nem volt megfelelő a hozzáállása, emiatt az általa elképzelteket nem tudta megvalósítani.

meafc_nagykoros_kosarlabda.jpg

Fotó: minap.hu archív

A Miskolci Egyetem Atlétikai és Futball Club tájékoztatja szurkolóit, hogy az NB1/B piros csoportjában szereplő kosárlabda csapatának vezetőedzője, Hajdu Roland az Eger elleni HEPP Kupa-mérkőzés után lemondott posztjáról - írja szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményében a klub.

Hajdu döntését azzal indokolta, hogy a saját magával szemben elvárt szakmai munkát, a csapat néhány játékosának hozzáállása, és az ebből adódóan a játékosokkal kialakult visszafordíthatatlan ellentétek miatt nem tudja megvalósítani.

A MEAFC vezetősége, miután meggyőződött róla, hogy a vezetőedző döntése végleges és megváltoztathatatlan, elfogadta a lemondást. A kialakult helyzet okait, tanulságait az egyesület belső vizsgálat keretében levonta, a szükséges intézkedéseket meghozta. A keretet az új vezetőedző kiválasztásáig, Bene Szilárd irányítja, munkáját Tóth Gábor segíti, aki másodedzőként továbbra is a csapat rendelkezésére áll.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat