2021. április 18. Andrea, Ilma
Izgalmas krimi, parádés szereposztásban a MÜHA színpadán
minap.hu
|
2017. november 06. 21:16
|
frissítve: 2017. november 07. 16:52
Egy vak nő és három férfi macska-egér harca, egy lebilincselő krimiben, ahol a növekvő sötétben összemosódik ki az üldöző és ki az üldözött. Főbb szerepekben Kovács Patrícia, Szabó Kimmel Tamás és Nagy Dániel Viktor. November 8-án, 19 órától Várj, míg sötét lesz a MÜHÁBAN!

A darab számtalanszor aratott nagy sikert a világ színpadain. Premierje a Brodway-n volt, majd Audrey Hepburn főszereplésével film is készült a történetből, melyet örök klasszikusként tartanak számon. Frederick Knott darabja egy izgalmas thriller, többdimenziós karakterekkel és tűéles jellemábrázolással.

sotetlesz1.jpg

A történet szerint Suzy, a vak nő egyedül marad a lakásában, mert férje, Sam vidékre utazik. Ezután pedig furcsa módon megszaporodnak a lakás látogatói. Három idegen férfi érkezik, akik a kilincset egymásnak adogatva próbálják elhitetni Suzyval, hogy a férje bűnügybe keveredett. A három férfi persze bűnözőtárs, akik egy heroinnal teli babát keresnek, amit a furfangos drogfutár a reptéren a gyanútlan Samnek adott át. Az egész álneves látogatás arra megy ki, hogy ezt a babát valahogy megszerezzék. A háziasszony azonban nem hagyja magát, és bár nem lát hamarosan felgöngyölíti a gyanús szálakat.

A Várj, míg sötét lesz egyértelműen Kovács Patrícia jutalomjátéka, akinek nagy kihívást jelentett a szerep megformálása, de elmondása szerint minden pillanatát élvezte. „Többnyire magabiztos, talpraesett karakterek találtak meg. Ehhez képest Susy egy őzike természetű, bizonytalan nő, egy ilyen figura megformálása egészen új élmény számomra. Az is nagyon érdekes és nehéz feladat, hogy Susy vaksága miatt úgy kell játszanom, hogy nem vehetem fel a szemkontaktust a kollégáimmal, és úgy kell mozognom, hogy a tekintetemmel nem reagálhatok a környezetemre.” – nyilatkozta a színésznő.

varjmigsotet.jpg

Egy igazi „tenyérizzasztó” és „körömlerágós” krimit láthat a közönség, amely közel két órára kiszakít a hétköznapokból. Lehet izgulni és drukkolni, egy kicsit megijedni, együtt érezni, felháborodni és erre az időre minden gondot és bajt elfelejteni.

 

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat