2024. október 17. Hedvig
Egyre több érdeklődőt vonz az avasi állásbörze (Képgalériával!)
minap.hu
|
2017. november 28. 11:31
|
frissítve: 2017. november 29. 18:18
Idén második alkalommal szervezett állásbörzét a Dialóg Egyesület és a Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény (MESZEGYI) az Avasi Közösségi Térben.

Szabó Adrienne, a Dialóg Egyesület vezetője érdeklődésünkre elmondta, évente több alkalommal is szerveznek állásbörzét, hiszen céljuk, hogy a munkáltatók és a munkavállalók személyesen is találkozzanak egymással, tapasztalatokat gyűjtsenek.

A legutóbbi, augusztusi rendezvényen 50-60 avasi lakó jelenet meg az eseményen, idén azonban ez a szám a duplájára nőtt. Több cég is képviseltette magát a rendezvényen, egyebek között az Adecco Kft., a HRC Group, a Tesco és a Prohumán HR Szolgáltató.

avasi_allasborze_171128_ja_4.jpg

Tóth Judittól, a Juvita Kft. rehabilitációs mentorától megtudtuk: cégük tíz éve foglalkozik bérmunkával, kézi összeszereléses munkára közvetítenek megváltozott munkaképességűeket a Robert Bosch és a Shinwa számára.

- Értelmi fogyatékosok, szív- és érrendszeri betegek, valamint keressszékesek is vannak munkavállalóink között. Székhelyünk Pécsen, de a legnagyobb telephelyünk Miskolcon van. Januártól szeretnénk felvenni új munkavállalókat, részmunkaidőben - fogalmazott Tóth Judit.

avasi_allasborze_171128_ja_12.jpg

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat