2024. augusztus 20. István
Beyoncé Sorry című számának bizony van valóságalapja
hirado.hu
|
2017. december 02. 15:55
|
frissítve: 2017. december 04. 15:22
Beyoncé Sorry című számának köszönhetően Jay Z-t csalfának bélyegezte meg a világ, most kiderült, volt valóságalapja a pletykáknak.

beyonce_jayz.jpg

„Úgy használtuk a művészetünket, mint egy terápiás kezelést. És csak elkezdtünk együtt zenét csinálni. Aztán az a zene, amit ő készített előrébb tartott. Így az ő albuma előbb kijött, közös album helyett. De még mindig sok megvan azokból a dalokból” – magyarázkodott a rapper, aki a 2016-os megjelenésű Lemonade után egy évvel dobta piacra saját 4:44 című korongját.

Jay Z hozzátette, hogy mind a ketten nagyon kényelmetlenül érzik magukat, amikor egymás zenéjére kell reagálniuk: „A legjobb helyek mindig a legnagyobb fájdalmak közepén vannak. És mi pont ott ültünk. Nagyon kényelmetlen volt, de nagyon büszke voltam arra a zenére, amit ő készített, és ő is nagyon büszke volt arra, amit én kiadtam. És tudod, mindent összevetve, mi tényleg tiszteljük egymás munkáját. Szerintem Beyoncé hihetetlen nő.”

És, hogy Jay Z hűtlensége ellenére, miért maradtak együtt? „Tudod, a legtöbb ember inkább elsétál, a válási ráta valahol 50 százalék lehet, mert a legtöbb ember nem látja tisztán magát. A legnehezebb dolog, ha látod azt a fájdalmat a másik arcán, amit te okoztál, és ezzel meg kell birkóznod. Ezt a legtöbben nem akarják megtenni. Nem szeretnek magukba nézni. Ezért inkább feladják.”

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat