2024. augusztus 22. Menyhért, Mirjam
Egy sikeres szezon lezárása – Karácsonyi táncgálát tartottak
Kujan István
|
2017. december 20. 13:11
|
frissítve: 2017. december 21. 12:09
Miskolcon egyedülálló színvonalú versenytánc-társastánc produkciónak adott otthont az Avasi Gimnázium színházterme advent utolsó hetében.

A Miskolcz-Revital TSE versenytáncosai és Premier Művészeti Iskolás utánpótló csoportjai remek karácsonyi hangulatot teremtettek a teltházas rendezvényen, és kellőképpen megalapozták az ünnepi készülődést.

karacsonyi_tancgala20171219_bl_031_web.jpg

– A legkisebbektől a legnagyobbakig, az első lépésekkel ismerkedőktől kezdve a komoly versenytáncosokig mindenki megcsillogtatta tudását a parketten – fogalmaztak a büszke trénerek, Süttő Roland és Tombácz Anikó. – Ritkán nyílik alkalma városunknak ilyen remek „hazai” párosokat és társastáncos csoportokat látni egy helyen, melyet a hálás közönség minden alkalommal vastapssal jutalmazott.

karacsonyi_tancgala20171219_bl_063_web.jpg

Sikeres évet zártak versenytáncosaink, Baráth Péter kollégánk segítségével pedig művészeti iskolás csoportjainkkal is terveink vannak a jövőt illetően – tekintettek előre a trénerek. – A színházterem parkettje és miliője méltó környezetet biztosított egy sikeres szezon lezárásához. Az ünnepeket követően újult erővel foghatunk neki a következő időszaknak.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat