2024. október 18. Lukács
Így búcsúzik Miskolc az óévtől - Szilveszteri buli a főtéren (Videókkal, képgalériával)
minap.hu
|
2017. december 31. 16:30
|
frissítve: 2017. december 31. 23:48
Már durrognak a petárdák, előkerültek a sípok, trombiták, a hölgyek szépítkeznek, készülnek az esti óévbúcsúztató bulira, a férfiak behűtik a söröket, pezsgőket - mi pedig megmutatjuk, milyen fellépők várják a miskolciakat szilveszter éjszakáján, a Szent István téren. Köszöntsük együtt az új évet!

A buli a New Level Empire-rel kezdődik este fél 9-kor. A magyar, elektronikus zenét játszó együttest 2013-ban alapította Nyújtó Sándor (DJ Newl) és Krajczár Péter (Krash). Első közös stúdiómunkájuk eredménye a The Last One című számuk, mellyel bekerültek A Dal (2014) című műsorba és egészen a döntőig jutottak. Hozzájuk csatlakozott Magyarország egyik legismertebb underground női DJ-je, a Petőfi Rádió lemezlovasaként dolgozó Mayer Petra (Shizuka) és a televíziós műsorvezetőként, valamint a Retro School Bandből már ismert dalszerző-szövegíró-énekes-gitáros, Ujvári Zoltán Szilveszter (Zola). Az együttes tagjai tehát a hazai popélet különböző területeiről érkeztek, akik modern dance alapokon nyugvó zenei világot képviselnek.

Legfrissebb daluk itt hallgatható meg:

Nem

Metzker Viktória este 10-kor kezd a Belvárosi Szilveszter műsorában. A magyar DJ-hölgy modellként is ismert, 2007-ben Az év playmate-jévé választották Magyarországon. A Címlaplány versenyen fedezték fel. Ekkoriban kezdett újra a zenével foglalkozni. Készített dalokat többek között Dukai Reginával és Tolvai Renátával is.

Egyik kedvencünk tőle:

Nem

Az új évet a Beatbros-szal köszönthetjük. A srácok olyan előadókkal állhattak már egy színpadon, mint például a DVBBS, Deorro, Robin Schulz, vagy a Firebeatz.

Mutatjuk, hogyan fokozzák a hangulatot:

Nem

Már az új évben Náksi Attilával bulizhatjuk végig az éjszakát. A magyar lemezlovas, zeneszerző, zenei producer pályafutása során több ismert magyar dance-, illetve house-előadóval is együttműködött. 2002-től Brunner Zsolttal együtt a Náksi vs. Brunner páros a Budapest Parádé hivatalos himnuszának készítője. A dalokat Micheller Myrtill énekelte.

Egyik legismertebb daluk:

Nem

Belvárosi Szilveszter BÚÉK Miskolc 2018, program a Szent István téren:

20:30-22:00 New Level Empire
22:00-23:00 Metzker Viktória
23:00-01:00 Beatbros
00:00 Himnusz - újévi show 
01:00-02:00 Náksi Attila

A rendezvény ingyenesen látogatható!

A szervezők a műsorváltozás jogát fenntartják!

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat