2024. szeptember 29. Mihály
Dombóvári István az ország legszexibb pasija!
rtl.hu/femcafe.hu
|
2018. január 26. 12:10
|
frissítve: 2018. január 29. 08:58
Legalábbis a Story Extra nézőinek szavazatai alapján. Két hete feltették a nagy kérdést: ki Magyarország legszexibb férfija? Egy szavazáson kellett kiválasztaniuk a nézőknek. Egy biztos, van humorérzékük az embereknek!

Amerikában minden évben kiválasztják a legszexibb férfit, aki mindent visz, aki minden női szívet elrabol. A névsoron megannyi macsó, kisfiús szépség, giga sztár vagy éppen visszafogott énekes előfordult már, azonban az idei választás – Blake Shelton, country énekes – mindenkit meglepett.

orszag_legszexibb_pasija.jpg

A jelöltek között szerepelt Ember Márk, Istenes Bence, ÉNB Joe, Nagy Ervin, Szabó Győző, Fördős Zé, Csórics Balázs, Törőcsik Dániel, Solti Ádám, Dér Zsolt, Pribelszki Norbert, Jaskó Bálint, Dombóvári István, valamint Lengyel Tamás. A végeredmény óriási meglepetést okozott!

Dombóvári István, aki az egészet poénnak vette, lelkesen buzdította követőit, hogy szavazzanak rá.

Dombi.jpg

"A Kék Acél nézés" – olvasható Dombóvári István facebook oldalán.

Dombi a Borsnak elmondta: „Az, hogy mellém állt az ország, és nem hagyták, hogy ne én nyerjem meg, nagyon nagy dolog. Nem tudjuk, hogy mi a szexi. Az, amit sugall nekünk a világ, a divatlapok, az újságok, a filmek? Azok a férfiak mind ugyanúgy néznek ki. Ecsetre fésült haj, kortól független favágószakáll és évszaktól független nyaksál. Mindenki úgy akar más lenni, hogy pont úgy néz ki. Ha ez a szexiség, akkor nem vagyok az. De ha azt nézzük, hogy engem mindig szeretett valaki, mindig bejöttem valakinek. Hogy húszéves koromtól egyetlen napot nem töltöttem párkapcsolat nélkül, mert mindig volt, akinek én voltam a szexi. Ha így nézzük, akkor az is lehet, hogy komolyan gondolták. Őszintén, mi lett volna abban a pláne, ha a szexi férfi szavazást egy szexi férfi nyeri?"

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat