2024. július 19. Emília
Pink kiköpte a rágóját, Tom Brady elvesztette a meccset és Timberlake sem brillírozott
origo.hu/vous.hu
|
2018. február 05. 10:41
|
frissítve: 2018. február 05. 10:54
Magyar idő szerint hétfő hajnalban rendezték meg az 52. Super Bowlt, ahol a New England Patriots és a Philadelphia Eagles csapata mérkőzött meg egymással. Szakértők szerint zseniálisan izgalmas meccset láthattunk, ahol végül a kevésbé esélyesnek tartott Philadelphia Eagles győzött, megállítva ezzel Tom Bradyt és csapatát. A himnuszt idén Pink énekelte, a Half Time Show fellépője pedig Justin Timberlake volt.

Tom Brady a hatodik, Nick Foles és a Philadelphia Eagles az első bajnoki címéért szállt harcba az 52. Super Bowlon Minneapolisban. Minden idők legjobb döntőjében elképesztő játékok, fantasztikus izgalmak és drámai pillanatok váltották egymást. Végül 41-33-ra győzött a Philadelphia, amely meg tudta állítani az utolsó Tom Brady-rohamot.

Pink himnusza és rágógumi-eltávolítása után (az énekesnő pár pillanattal a produkció megkezdése előtt köpte ki rágóját) megvolt a pénzfeldobás, amelyet az Eagles elveszített, a Patriots pedig szokás szerint a második félidei kezdést választotta,azaz a Philadelphiáé lett az első támadás joga. 

Három jó passz után meglett az első first down, majd a második is Torrey Smith elkapását követően. Majd Ajayi futása is első kísérletet ért az Eaglesnek. Jött Corey Clement, az ő rövid elkapása után már 5 yardon belül járt a Philadelphia. Itt azonban kapott egy büntetést az Eagles, így nem sikerült TD-vel befejezni a támadást, de Jake Elliott lába nem remegett meg, 25 yardos field goaljával vezetett a Philadelphia.

A Half Time Show fellépője idén Justin Timberlake volt, aki a napokban megjelenő új albumáról (ami egyébként zseniális) csupán egy dalt adott elő, azonban a színpadon méltó emléket állított a csaknem két éve elhunyt Prince-nek. 

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat