2024. augusztus 16. Ábrahám
Újabb modern autókkal támogatják a DVTK-t (Képgaléria)
minap.hu
|
2018. február 12. 14:56
|
frissítve: 2018. február 14. 09:08
2018-ban is támogatja a DVTK-t, a Volkswagen. A hétfőn bejelentett együttműködési szerződés értelmében, újabb esztendővel meghosszabbította együttműködését a DVTK-val a német autómárka magyarországi forgalmazója. Az eddig használtakat lecserélve, 32 új járművet kapnak a miskolci klub labdarúgói, stábtagjai.

Gyönyörű környezetben, a lillafüredi Hotel Palota előtt mutatták be hétfőn azokat a modern autókat, amelyeket az új együttműködés értelmében használhatnak majd a DVTK labdarúgói, stábtagjai, alkalmazottai. Elsőként Bódog Tamás szakmai igazgató tesztelhette a járműveket, majd a klub nevében jelképesen átvette a kulcsokat is, a magyarországi márkaigazgatótól. Ezt követően sajtótájékoztatón ismertették a részleteket.

dvtk_autok_180212_ja_20.jpg

Németországban az anyacég már nagyon régen támogatja a futballt - mint kiválasztott sportágat - általában gépkocsikkal. De hazánkban is több éves múltja van már ennek a támogatási formának, melynek részeként most 32 autót kap használatba a piros-fehér klub. A megújított támogatás oka, hogy mindkét fél elégedett, így pedig már három éve tart az együttműködés – mondta el Dalnoki Balázs márkaigazgató.

dvtk_autok_180212_ja_10.jpg

Sántha Gergely, a Borsodsport Invest Kft. ügyvezetője kiemelte: külön büszkeség számukra, hogy sikerült a DVTK-ból, egy olyan marketing kommunikációs értékkel bíró klubbot építeniük, hogy egy ilyen komoly cégcsoport is lát fantáziát a támogatásában.

dvtk_autok_180212_ja_1.jpg

Nagyon jó érzés és ezt a meghosszabbított együttműködés is mutatja, hogy jó irányba indult el a klub – fogalmazott tájékoztatón Bódog Tamás. - Bízom benne, hogy azt a dinamikát, amit a Volkswagen képvisel, vissza tudjuk adni a pályán is!

A sajtótájékoztatón elhangzott még, hogy a DVTK három szakosztálya, összesen 44 autót használhat az együttműködésnek köszönhetően.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat