2024. augusztus 16. Ábrahám
Győzelem! Előnnyel várja a visszavágót a DVTK
dvtk.eu
|
2018. március 13. 19:29
|
frissítve: 2018. március 15. 17:26
A Magyar Kupa 10. fordulójának első mérkőzésén Felcsúton játszott a DVTK a PAFC ellen. Az első félidőben Nikolaos Ioannidis góljával megszerezte a Diósgyőr a vezetést, amit sikerült megőrizni a találkozó végéig. Így előnnyel várja a visszavágót a DVTK.

A végeredmény: PAFC - DVTK 0-1

A 34. percben Nikolaos Ioannidis csapott le egy szabad labdára a 16-os bal oldali sarkánál, tolt egyet-kettőt rajta, majd élesen kilőtte a kapu bal oldalát, ekkor lett az eredmény 0-1 a DVTK javára.

Bódog Tamás vezetőedző így nyilatkozott a meccsről:  Megnyertük a meccset, idegenben szereztünk kupamérkőzésen mindig fontos gólt, ami segíteni fogja a továbbjutásunkat. Az első félidő rendben volt, mi alakítottunk ki nagyobb helyzeteket, azonban a második játékrészben olyan kapkodó játékot játszottunk, ami... Így, hogy nyertünk, azt mondom, oké, de az ellenfélnek is megvoltak a helyzetei. A magabiztos győzelem, az valami más. Parádés, hogy nem kaptunk gólt, de van még mit javítani, amit meg is fogunk tenni, a visszavágóra megpróbálunk jobbak lenni. Gratulálok a csapatomnak, idegenben győztek, le a kalappal előttük!

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat