2024. július 21. Dániel, Daniella
Tartottuk a lépést a fővárosiakkal, de alulmaradtunk
waterpolo.hu
|
2018. március 17. 20:30
|
frissítve: 2018. március 19. 10:49
Hatodjára találkozott az idényben egymással a Ferencváros és a Miskolc együttese – az összecsapást nagy csatában ezúttal is a zöld-fehérek nyerték, zsinórban hatodjára. Az OSC Zuglóban, a Szolnok a Kőér utcában, az Eger pedig Debrecenben gyűjtötte be a három pontot.

Varga Zsolt alakulata a 2017/2018-as idényben a Miskolccal találkozott a legtöbbször - a zöld-fehérek öt mérkőzésükből ötöt megnyertek a borsodiakkal szemben. Nos, bár a vendéglátók akárcsak a korábbiakban, ezúttal is becsületesen küzdöttek és tartották a lépést a fővárosiakkal szemben, az FTC ezúttal is jobbnak bizonyult.

A felsőház hétvégi küzdelmeinek sorát a BVSC-OSC találkozó nyitotta, melyet az újbudaiak kezdek jobban. A házigazda zuglóiaknak az első játékrész végére még sikerült egyre zárkózniuk (3-4), azonban a második negyedtől megléptek a vendégek. Szűcs Levente tanítványai az utolsó etapban kapcsoltak újból magasabb fokozatra (3-4), azonban nem sikerült megközelítenük a 11-7-es sikert arató OSC-t.

mvlsz_szolnok_eger_ffi_20171222_madar_david_509.jpg

Fotó: Madar Dávid/MVLSZ

A Honvéd a Szolnokot fogadta - a Tisza-partiak az újbudaiakhoz hasonlóan hétközben BL-találkozót vívtak, ám fáradtságnak legapróbb nyoma sem látszódott a vendégeken, sőt. A szolnoki gólok záporoztak a Kőér utcában, Cseh Sándor legénysége tizenhatszor volt eredményes, míg Vad Lajos együttesének mindössze három találatra futotta - a végeredményt Irmes Márton állította be az utolsó minutumban.
 
A középszakasz első fordulójában a Debrecen 16-8-as vereséget szenvedett Egerben. Komlósi Péter csapata ezúttal szerette volna megközelíteni a hevesieket és szépíteni az eredményen, amely egész sokáig úgy tűnt, sikerülni is fog a cívisvárosiaknak - a második félidőre egygólos egri ezetésnél fordultak rá a felek -, ám a vendégek jobban bírták a hajrát.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat