2024. október 11. Brigitta
Városi majális a Népkertben: felhőtlen kikapcsolódás az egész családnak
minap.hu
|
2018. április 20. 11:28
|
frissítve: 2018. április 20. 13:50
Igazi önfeledt szórakozásra várnak kicsiket és nagyokat május 1-jén a Népkertben, ahol különleges produkciók, sztárfellépők, Cirkusziskola és Air Track Show is szórakoztatja majd a közönséget. Továbbá itt lesz Bereczki Zoltán, valamint Varga Miklós és a Band is.

Hat professzionális akrobata, egy tizenkét méteres csúcstechnológiás légszőnyeg és egy monumentális bemutató – ez az Air Track Show. Tehetséges fiatalok, akik hivatásszerűen űzik az extrém sportokat. Nemzetközi szintre fejlesztett koreográfia tele duplaszaltókkal, csavarokkal, hihetetlen egyedi mutatványokkal. És mindezt a nézők is kipróbálhatják!

majalis.jpg

Fellép az EMeRTon díjas színész, arany- és platinalemezes, Fonogram díjas énekes, Bereczki Zoltán. Az ország egyik legnépszerűbb előadóművésze, akit profizmusa mellett sokoldalúsága tesz igazán különlegessé. A miskolci közönséget legnépszerűbb slágereivel örvendezteti meg.

A legendás énekes, Varga Miklós is koncertet ad a Band-el. Pályafutását meghatározó alakítása az István, a király címszerepe. Természetesen, a híres rockoperából is elhangzanak majd dalok a koncerten, de az Európát is együtt énekelheti vele a közönség.

majalis_nepkert_160501_fkcs_45.jpg

Fotó: Minap-archív

Egész nap elérhető lesz a Cirkusziskola, ahol a gyerekek kipróbálhatják magukat a cirkuszi életben. Elsajátíthatják a zsonglőrködés tudományát, megtanulhatják egyensúlyban tartani a testüket és megismerhetik a bűvészek titokzatos trükkjeit.

Látványos kísérletek, interaktív bemutatók, mágikus ragacs, alumínium plakett öntés és temérdek buborék várja az érdeklődőket a MAKakadémia Játszóházban. A Miskolci Egyetem Anyagtudományi Karának játszóházában az is kiderül, mivel foglalkozik egy anyagmérnök.

majalis_nepkert_160501_fkcs_36.jpg

Fotó: Minap-archív

Fellép a Miskolci Mazsorett Együttes a Ködmön Formációs Táncegyüttes és a Spider Mentőcsoport kutyás bemutatóját is láthatja a közönség. Lesz ugrólóvár, trambulin, lézerharc, extrém íjászat, buborék foci, vidámpark, lovagoltatás, arcfestés, csillámtetoválás. A legkisebbeket pedig a Csiribiri együttes szórakoztatja majd.

Május elsején tehát izgalmas, ingyenes programokkal várjuk a szabadba vágyókat. 11-től egészen este fél hétig. Irány a Népkert!

  • 11.00 Csiribiri Együttes gyermekműsora
  • 12.15 Air Track Show
  • 12.30 Miskolci Mazsorett Együttes és a Ködmön Formációs Táncegyüttes bemutatója
  • 13.30 Májki bohóc műsora
  • 14.00 Szécsi Viktória és Vízi Viktor koncertje
  • 15.00 Samy Magic Show bűvészműsor
  • 15.45 Spider Mentőcsoport kutyás bemutatója
  • 16.15 Bereczki Zoltán előadása
  • 17.00 Varga Miklós és a Band koncertje

Egész napos programok:

Kézműves és gasztronómiai vásár, ugrálóvár, trambulin, lézerharc, extrém íjászat, buborék foci, cirkusziskola, Air Track Show, MAKadémia – Anyagtudományi játszóház, vidámpark, lovagoltatás, arcfestés, csillámtetoválás, hajfonat készítés.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat