2024. szeptember 18. Diána
„Azt kérem mindenkitől, hogy bízzanak bennem” – Átvette megbízólevelét Csöbör Katalin
Kujan István
|
2018. április 27. 11:00
|
frissítve: 2018. május 01. 16:45
Pénteken reggel átvette országgyűlési képviselői megbízólevelét Csöbör Katalin. A Fidesz-KDNP politikusa több mint 4 ezerrel több szavazatot kapott, mint az előző választáson. Érdeklődésünkre hangsúlyozta, a jövőben is gondját fogja viselni a választókerületének, és arra kér mindenkit, hogy bízzanak benne.

csobor_katalin_megbizolevel_180427_ja_19.jpg

Szádeczky Zoltán, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 1-es számú Egyéni Választókerületi Választási Bizottság elnöke ismertette, a mostani választáson „soha nem látott számú jelölt” indult, szám szerint 27-en regisztrálták magukat. A bizottság 9 alkalommal 75 határozatot hozott, és 5 kifogást bírált el.

csobor_katalin_megbizolevel_180427_ja_8.jpg

– A jogerős döntés megszületett, így ma átadhatom a megbízólevelet a 20 754 szavazattal győztes Csöbör Katalinnal – fűzte hozzá a választási bizottsági elnök.

csobor_katalin_megbizolevel_180427_ja_3.jpg

Csöbör Katalin immár a harmadik ciklusát kezdheti meg tehát a magyar Országgyűlésben. A Fidesz-KDNP politikusa kiemelte, 2018-ban 4100 szavazattal többet kapott, mint a korábbi választáson, győzelmének is köszönhetően pedig újra csak megvan a Fidesz-KDNP kétharmados többsége az Országgyűlésben.

– Egy nagyon kemény küzdelmen vagyunk túl, gratulálni szeretnék a többi jelöltnek is. Köszönetemet szeretném ugyanakkor kifejezni mindazoknak, akik támogattak, akik rám szavaztak. Mindent megteszek a jövőben is, hogy a választókerület gondját viseljem, fejlesszem, és hogy biztonságban legyenek az itt élők. Ebben a munkában továbbra is számíthat rám mindenki: a települések vezetői és a választópolgárok. Azt kérem mindenkitől, hogy bízzanak bennem – hangoztatta Csöbör Katalin.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat